Sumber Kewangan Penulis. Sila sumbang dengan satu klik sahaja

Sumber Kewangan Untuk Penulis. Sumbangan dengan hanya satu klik

::

Sunday, January 9, 2011

You Cam Full



Cyberlink YouCam v3.0.1811.7429-DVT [Full].

Gambaran keseluruhan:

CyberLink YouCam adalah penyelesaian perisian bagi pengguna webcam.

Pengguna dual-mode antara muka membuat CyberLink YouCam mudah dan menyenangkan

untuk digunakan. Dalam mod (Instant Messaging) IM, anda boleh menyertai dalam sesi webcam

video dengan rakan-rakan-rakan anda, sambil menerapkan kesan segera secara real-

time. Kesan segera membolehkan anda menambah topi, masker, persekitaran adegan, frame,

avatar, penapis, distorsi dan kesan emosi pada video webcam anda. Hal ini membolehkan anda

untuk meningkatkan video dengan ini menyenangkan dan kesan webcam kreatif.

Apabila anda menukar daripada mod IM ke mod Stand Alone, anda juga boleh menggunakan

kesan ketika merakam video anda sendiri dengan webcam anda.Anda juga boleh mengambil

satu atau beberapa foto yang merangkumi rangka yang indah atau meningkatkan mereka dengan

dimasukkannya kesan emosi. Anda kemudiannya boleh menghantar video dan imej yang diambil

sebagai lampiran e-mel kepada rakan-rakan dan keluarga. Anda bahkan boleh meng-upload

video ke YouTube ditangkap ®, atau mengambil gambar dan video ke Facebook ®, langsung dari

dalam program. Sekarang anda boleh menjadi superstar di laman perkongsian video terbesar di

dunia web.

Untuk membawa anda mengalami webcam unggul, CyberLink YouCam sekarang menyokong

resolusi high-definition dan aspek nisbah 16:9.

CyberLink YouCam juga membolehkan anda memperluaskan keupayaan kesannya.Anda boleh

men-download kesan tambahan dari laman web DirectorZone, dan kemudian import ke CyberLink

YouCam. Dengan CyberLink YouCam, kreativiti anda tidak terhad.

Keperluan Sistem:
Sistem operasi: Windows 7/Vista/XP (dengan DirectX 9 atau di atas)
Memory: 512 MB (1 GB disyorkan)
Minimal keperluan CPU: Intel Pentium D 3,0 GHz atau AMD Athlon 64 3200 + atau di atas
Hard drive space: 1 GB
Kad VGA: Intel 945 (Bebas kad grafik disarankan)
Device: Webcam (built-in atau USB luaran)
Perisian lain: perisian instant messaging dengan fungsi komunikasi video, seperti Windows Live Messenger, Skype, Yahoo Messenger, AOL Instant Messenger



Download disini : Link ke-1
Link ke-2



Mesti Download Kedua-dua link

4 comments:

Naisophon X said...

Tadi nak download ni. Tapi wifi asrama blok mediafire.

Nanti kalu gi sibercafe baru nk download

mijae™ said...

La... kan kat blog nie ada post pasal pelayaran internet yang di blok.

Cuba tgok post unblokanything tue

Naisophon said...

Tak boleh jugak. Proksi pun kena blok.

Suhelmi said...

Kalu macam tue awak kene guna TOR application nie. Cuba la install. Ada dlm post2 saya. Search " TOR "

Related Posts with Thumbnails